Megleszel!

Terjeszd a trippert!

Jó kulcs, szar lakat

2016. június 01. 13:15 - migirimeg

"Egy kamaszkorú lány egyszer feltette az élet nagy kérdését:

- Miért lesznek a nők ribancok, ha mindenkivel lefekszenek, és miért lesznek a férfiak királyok, ha sok nőt ágyba visznek?

Erre egy bölcs idős bácsi adta a legkorrektebb választ:
- Lányom, ha van egy lakatod, amit minden kulcs kinyit, akkor az egy nagyon rossz lakat, de ha van egy kulcsod, ami minden lakatot kinyit, akkor az egy nagyon jó kulcs!"

Egy rendkívül elhíresült idézetet olvastunk, méltán komponálva egy kis egyszerűsített mindennapi eszközt metaforaként használva a nők és férfiak ellentétére, így aztán nagyon bölcsnek hangzik. De vajon igaz-e? Szerintem teljesen, a maga egyszerűségében, kivétel nélkül.

Ilyenkor, ha egy nő meghallja, hogyha sok fiúval fekszik le, akkor ribanc, viszont, ha egy férfi teszi ugyanezt sok nővel, akkor király, máris hallhatjuk: NEM IGAZSÁG! 

Hát... Pedig nagyon is az. Gondoljatok bele! Ahhoz, hogy egy férfi sok nőt dugjon meg, eszesnek, jól öltözöttnek kell lennie. Ahhoz, hogy ribanc legyél, csak ott kell lenned. Vannak buta, ronda ribancok, de nincsenek buta és ronda nőcsábászok.

 


komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megleszel.blog.hu/api/trackback/id/tr288765866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása