Megleszel!

Terjeszd a trippert!

10 tanács, hogy a posztjaidról lássák: ostoba sz*r vagy

2017. november 14. 07:36 - migirimeg

Profi útmutatás ahhoz, hogy tipikusan az átlag alatti intelligenciával rendelkezők körébe csatlakozhass, már a közösségi oldal külsőségeiben is!

10. Mindig tegyél bele jó sok írásjelet!!!!!!!!!! Teljesen indokolatlanul,,,,, vagy totál sz*r helyen!!?!?!!!

9. Ossz meg csilli-villi képeket! Hidd el: mindenkinek átmegy a pozitív energia, ha azt látják, hogy a profilodból árad a jóság! Oszd meg az angyalokat, oszd meg a jó szerencsét! Az meg mindegy, hogy az életed lerohad és adósságoktól vagy elhalasztott dolgoktól szenvedsz évek óta.

8. Naponta posztolj 30-szor! Mindegy mit. Oszd meg a Pink flower képeit, vagy 2 pixeles képeket, amik még a MyVIP-en és az IWIW-en sem számítottak igényesnek! Hidd el: a saját kis szektád lájkolni fog.

7. Ha látsz egy cikket, aminek az a vége, hogy "...nem hitte el, amit benne talált..." vagy "...katt ide és tudd meg a titkot!!!", akkor mindenképp oszd meg cikket! Főleg, ha ki sem tudod olvasni a weboldal nevét rendesen. Biztosan sokan hülyének néznek, hogy ilyen dolgokat osztasz meg, de senki sem írja majd oda, hogy idióta vagy, mert még is csak az ismerőseidről van szó!

6. Posztold ki minden nap, hogy "Jó Reggelt!" meg "Jó Éjszakát!"! Lehetőleg ne akkor, amikorra szólnak ezek a köszöntések.

5. Oszd meg az álhírcikkeket! Újvilágtudat, enigma és tudnodkell. Mindenképp posztold, ha elég sok cikk címe között megtalálod, hogy: háttérhatalom, reptilián, idegenek, autizmus az oltástól, gyóccerlobbi és migráncsok

4. Ossz meg teljesen indokolatlanul jó nőket vagy kigyúrt pasikat! Mindenki látni akarja. Fölé írhatod: "na kinek kell?:-))))))"

3. Szedj minél több Coelho idézetet a posztolt képeid fölé! Igaz, hogy a képed annyira igényes, mint amit a Nokia 3210 csinált, de az idézet feldobja az embereket! Ha végképp magas szintre akarsz emelkedni, akkor Oravecz Nóra és Szabó Péter idézetekkel (esetleg komplett szövegrészletekkel) tarkítod a képed fölötti szöveget.

2. Csinálj élő adást hajnal 2-kor részegen egy haveroddal! Lehetőleg minél igénytelenebbül. Nem probléma, hogy a szüleid, családtagjaid, volt tanáraid vagy jelenlegi tanáraid, barátaid, haverjaid is nézik. Ők azt hiszik, hogy egy reménytelen csődtömeg vagy, szóval úgyis leszarják, de akik olyanok mint te, azok majd lájkolják és kommentelnek, hogy: "mééég tessooo sokk ijet gecc xddd"

1. Sajnáltasd magad. De mindig, mindenért. Bármi történt veled: 
- ha anyád elveszi a telefonod, mert 5 tantárgyból állsz bukásra
- ha a szocializmus éveit vedeléssel töltötted, ezért most egy csődtömeg vagy, de biztos valaki más hibás a sorsodért
- ha túl sokan dugtak meg és senkinek sem kellettél több időre, mint fél óra
- ha túl kevesen dugtak veled és senkinek sem kellettél kevesebbre, mint 1 év
Hidd el, nem tudhatjuk min mentél keresztül! Ezt meg kell osztanod mindenkivel, hogy nem ismerünk! Végül is az ismerőseid nem ismernek.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megleszel.blog.hu/api/trackback/id/tr2413268217

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása