Megleszel!

Terjeszd a trippert!

10 tanács, hogy egy kis köcsög legyél

2017. október 21. 12:53 - migirimeg

1. Legyél 12 és 21 év között.

2. Semmi esetre se törődj az alkatoddal és az egészségeddel, mindenképp maradj 40 kiló!

3. A hajad kizárólag oldalt felnyírt, felül hosszú lehet. Szigorúan 2 kiló hajlakkal hátrabaszva vagy oldalra! Mint úgy a több millió másik srácnak.

4. Bármelyik boltban vásárolsz ruhát, az mindenképp úgy álljon rajtad, mintha gyúrnál. Lényegtelen, hogy a karod 10 centis, vedd meg az XS méretű felsőt, de persze az se feszül rajtad. Ha a póló nyaka annyira "V" alakú, hogy a köldökig ér, az előny!

5. Az előző pontban említett pólóhoz jó tanács: mielőtt bulizni mész, vagy a várost járod nyomj le pár fekvőt, hogy bedurranjon a karod!

6. A képeid amiket megosztasz, mindenképp legyenek effektesek. De tényleg. Nagyon effektesek. Retrica, instagram képek előnyt jelentenek.

7. A férfiasság nem az életstíluson, intelligencián és a viselkedésen múlik, hanem azon, hogy mennyi 13 éves kislány szopna le téged!

8. Az előző pontból eredendő, hogy férfi létedre nyugodtan sminkelheted magad. Az is praktikus, ha az említett 13 éves kislány sminkel ki téged, mert hiába vagy abszolút töketlen kis szar, így is leszopna.

9. Soha ne légy hűséges semmihez és senkihez. Ha fiatalon véletlenül van egy normális barátnőd, mindenképp szopass le mellette még néhány abszolút életképtelen és ostoba kislányt. 

10. Ne tudj helyesen írni és beszélni! Lehetőleg minden 2. szavad legyen a "geci" és gyakran használd a "baszd meg"-et is. Lehetőleg, ha posztolsz valamit az így nézzen ki: looool gecc tejjesen ki vok XDXD csicskahh gyásszok teehh!!!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megleszel.blog.hu/api/trackback/id/tr9713047296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása