Megleszel!

Terjeszd a trippert!

Nyílt hadüzenet a nyálaskodásnak - Pıиκ Ŧloωєя . :$

2017. szeptember 01. 12:48 - migirimeg

Ahhoz, hogy eljussak ehhez az íráshoz nem volt másra szükségem, mint meglelni általános iskolai, barátaim által összefirkált radíromat. Elfogott az érzés, hogy én egy kis 13 éves szar vagyok, aki tanulás helyett nyomja a gépet és hisztizik, amint valaki hozzászól. Annyira magával ragadott ez az érzés, hogy majdnem belájkoltam a Pıиκ Ŧloωєя . :$, a Hiányzol és a Szerencse Manó oldalakat egyszerre. 

Szóval kedves Pıиκ Ŧloωєя . :$ adminok! Én azért nektek üzenek elsősorban, mert hiszek bennetek. Elhiszem, hogy az adminok és szerkesztők között van egy-két nagykorú, vagy nagykorú lelkű is. Elhiszem, hogy az évek óta vitt oldalatok mellett felnőttetek ti is. Elhiszem, hogy nektek is hiányzik a 8. osztály és vele minden gyönyörűsége, ezzel pedig kicsit beleragadtok annak az időszaknak az életérzésébe. Az év 365 napján mondjuk már túlzás, de érthető. Az általános iskolai lelkület megfelelő a tudattalan nevetésnek, a tartalmatlanságnak. Ez pedig megnyugtató tud lenni, mert nem késztet minket gondolkodásra vagy elmélyülésre. Egyszerűen nem követeli meg a nehéz témák felvetését, szélsőségek ütköztetését sem. Miután végiggörgettem az oldalt, ráírtam minden lányra, aki valaha visszautasított, vagy valaha közöm lehetett volna hozzá, de nem volt. Persze nem válaszolt egy sem pozitívan, így most sírok és most már lájkolnám a képeiteket. 

Ezt nehezen bocsátom meg nektek. Végignézem az oldalt és nem látok szponzorált tartalmat, megosztásokat vagy valami donate könyörgő posztot. Bár ezek nem helyes dolgok a karmának, így legalább lenne egy megfelelő magyarázat a tartalmatlanságra, amit ezrek zabálnak. Egy kifogást találtam csak: nem tudhatom min mentetek keresztül. Valószínű, hogy egy korosztályos vetésforgóban működő társaság vagytok, mert ennyire fenntartani ezt az életérzést, hogy anyám egyszer 10-kor elküld aludni vagy visszautasít a "hejjes pasiii:3" egy felnőttnek lehetetlen. Még az "Elég" nevű facebook oldal bérkommentelői és bérmegosztói sem képesek erre, hiába két számjegyű IQ-val rendelkeznek.  Ez a tinédzser-pszichózis juttat el a "nem tudhatod min mentem keresztül" kifogáshoz. Ez még nem a ribancok mantrája, nem fejlődött odáig. Ez a 13 éves kislány siránkozása, amiért fél éven keresztül 1-es, 2-es osztályzatokat hordott haza, és emiatt a szülei elveszik tőle a telefont, vagy nem engedik el bulizni a barátnőivel. A középszerűség és bullying propagálása olykor olykor feltűnik nálatok, erre pedig nincs magyarázat.

De van megoldás! Például az, ha leszarjátok a lájkok, bejegyzéselérések számát és gyártotok tartalmat a szöveg mögé. Nem, nem Szabó Péteri MLM tréner szövegre gondoltam, hogy "légy (HIV) pozitív". Olyanra gondoltam, hogy nem nevetünk a ribanckodáson. Nem propagáljuk a nyálaskodást és a hamis érzelmek keltésének életérzését. A nőkkel szembeni előítéletet enyhíteni, miszerint "minden nő egymás ellensége". Tudjátok, a flegma ribancok mémekké emelésére gondolok. A semmitmondó társadalomkritikának tűnő képeket lecserélni valami őszintére, amibe nem azért látja bele mindenki a maga valóságát, mert annyira egyszerű, mint az alkesz parasztbácsi az utcavégen, hanem azért, mert valóban reflektál vagy reflektálhat valamire. 

Bár a mém oldalaknak nincs akkora reklámértéke, mint egy hasonló követőszámmal rendelkező Youtube csatornának ,(hiszen ott minden videóhoz fokozott teljesítmény szükségeltetik) de ugyanúgy fontos hatással van az emberek lelkére az, amit látnak és olvasnak. Beleragasztani az embereket a tinédzserségbe és a középszerűségbe az bűn. A plázaélményről le kell mondani a mentális fejlődés érdekében. Be kell látnunk, hogy vannak rosszabb dolgok annál, hogy a pofámra ejtem a telefonom éjjel, hogy meglátom az exemet mással, vagy hogy anyám megkér a házimunkában való részvételem növeléséért. Ne engedjétek meg és propagáljátok a lustaság és semmirekellőség hasznosságát. Ez maga a középszerűség. Sok múlik rajtatok!

A tripper pedig nincs tekintettel a semmitmondásra!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megleszel.blog.hu/api/trackback/id/tr6212796134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása