Megleszel!

Terjeszd a trippert!

A 10 legcukibb romantikus filmem :3

2017. november 14. 10:11 - migirimeg

Tele van cuksi filmecskékkel az internet végre, így nem kell elmenni videótékába vagy bárhova megvenni! Csomó romcsi film van, mint a: Barátság extrákkal, Örült dilis szerelem, 40 éves szűz és satöbbi! Nincs jobb annál, mint konfliktusok útján megtalálni a szerelmet és a végén... 
Á nem, ez nem fog menni. 

Mielőtt elhányom magam az egyértelműen erőltetett, kamu cukiskodástól, vegyük tudomásul, hogy a romantikus-szerelmes filmek a legkárosabbak az összes filmkategória közül. Bizony, még a Birdemic-et is túlszárnyalja. Nincs is mit mondanom erről. A séma mindig adott:
1. Egy szereplő sikeres az elején
2. Aztán sikertelen
3. Aztán sikeresebb, mint az elején
A sikert cserélhetjük szerelemre, szeretettségre, faszméretre vagy bármire, de mindig azt kapjuk, hogy a szerelmes pár valamilyen úton módon egymásra talál először és utoljára, vagy újra és még jobban. 

A probléma pedig szintén adott. Olyan szinten ferdítette el a párkapcsolatról alkotott képet az emberek lelkében, hogy a fogyasztói társadalom falánksága ugyanígy jelenik meg a párok között kapcsolatról kapcsolatra. Azt az illúziót ébreszti az emberekben és fertőzi meg a magánéletüket vele, hogy két ember együttléte akkor jó, ha az mindig olyan, mint az első napokban, hetekben. Ez pedig a legnagyobb hazugság. Mert az üzenetet lehetetlen megvalósítani. Hogy lehet fenntartani azt a fellángolást legalább 50 évig, ami az első hetekben volt? Hogy lehet mindig úgy dugni, hogy az legyen az "eddigi legjobb"? Hogy lehet mindig, évről évre elmenni egy olyan nyaralásra, amik ott és akkor már életem legjobb napjai? Teljesen imposzibil.

Tudjátok rengeteg minden van, ami a filmben az utolsó csók után, az utolsó és legnagyobb dugás után és az utolsó és legnagyobb esküvő után történik a párokkal. Csak ezt nem mutatják a filmek:


- Korán elsül a patron. Nem negyedóra, hanem pár másodperc vagy perc. Igen, évek alatt megtörténik egy-egy rosszabb (vagy épp jobb) nap, talán nem is olyan ritkán. Bizony mondom néktek, az isteni baszás nem örökös és nem állandó
- A másiknak nincs kedve dugni. Ez is létező jelenség. Tudjátok van ilyen. Megtörténik, amikor valaki a fél napját máshol töltve hazaér és az utolsó gondolata betenni a pöcsét bárhova is vagy beleülni bármibe is.
- Nem mindig áll fel a pöcs, nem mindig nedves a punci
- Nem akar mindenki percekig smárolni. Tudjuk, a filmek és a nőknek szóló -vagy inkább nőket mérgező- portálok elültették a magvát, hogy a hosszú csókolózás az igaz szerelem örök titka lehet, de ez baromság. Nem lehet állandóan nyálat cserélni, bőven elég egy-egy szimpla és diszkrét puszi. 
- Az anyagi sikertelenség egy hullámvölgy. Egyszer fent, egyszer lent. Bár a filmekben általában a férfi mindig tőzsdeügynök, jól menő vállalkozása van vagy egyszerűen csak gazdag, de ez nem valóság.  A nők pedig mindig függetlenek, esetenként egyedülálló anyák, de mindenképp annyit keresnek, hogy elvigyenek egy egész háztartást problémák nélkül. Nem esik szó a mindennapi stresszről, amit hoz magával a munka, nem esik szó arról, hogy néha nincs pénz étteremre vagy kajarendelésre és nem esik szó arról, ha épp mondjuk megszűnik az a munkahely és ezzel egy időre fel kell adni az addig megszokott életszínvonal működését. Ha mégis ez a tétele a filmnek, akkor a végére természetesen jobban keres mint addig, erkölcsileg felfejlődött és készen áll az élethosszig tartó lovaglásra a naplementében és az ágyban.


A legfontosabbak, pedig:
- Egy rosszabb napon idegesít a másik indiszkrét böfögése.
- Egy rosszabb napon idegesít, hogy tudod: szarni megy a WC-re.
- Egy rosszabb napon idegesít a másik szürcsölése.
- Egy rosszabb napon idegesít a másik feje.
- Egy rosszabb napon idegesít a hangja.
- Egy rosszabb napon idegesít, hogy egyáltalán hozzád szól.
- Egy rosszabb napon idegesít, hogy ott van.

És ezek a szerelem részei. Valószínűleg a romantikus filmek által fertőzött elmék most azt vetítik le maguk elé, hogy ez mennyire egy gyenge lábakon álló, lelketlen és szar kapcsolat lehet. Ez viszont nem így van. Ezek a szerelem és a kapcsolat lételemei. Ezek a stáblista legördülése utáni jelenetek. A kapcsolat nagy részben arról szól, hogy hogyan tudjuk a másikat teljes létében magunk mellett szeretni és együtt élni vele anélkül, hogy a saját képünkre formáljuk. Azonban a nyál filmek azt teremtették meg, hogy amíg a tökéletesség hamis érzete és a tökéletesség látszata egymással stagnál magas szinten, addig szerelem a szerelem és addig igazi az igazi. Csakhogy az, hogy ki az igazi, azt nem a sorsod határozza meg, nem a kurva horoszkópod írja meg, nem a pöcsöd mérete befolyásolja, nem a csöcsödtől lesz nagyobb, hanem az, hogy te mennyire vagy annak való. Addig amíg a romantikus filmekből érkező hazugsághalmazt úgy dolgozod fel, hogy a kezdeti fellángolás érzetét görcsösen fent kell tartani és akkor működhet örökre, akkor biztosan lesz pár éven belül egy halom roncs kapcsolatod, elpazarolt időd és egy még mindig élő, káros illúziód.

 

A tripper viszont nincs tekintettel az igazira sem!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megleszel.blog.hu/api/trackback/id/tr9413268851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása