Megleszel!

Terjeszd a trippert!

10 ok, amiért a nők tényleg el vannak nyomva

2017. április 28. 23:55 - migirimeg

Mivel támadnak engem a feminin-genderisztániak, hogy demagóg és elnyomó vagyok, ez pedig az én frusztrációimból és szerencsétlenkedéssel teli pubertáskoromból adódik, válaszra szántam el magam. Most pedig bebizonyítom, hogy tudok objektív lenni és minden körülményt úgy figyelembe venni, hogy ne legyek sértő senkinek. 

Szóval nézzük is:

1. Elhelyezkedés a munkában: egyértelmű, hogy a férfiaknak sokkal könnyebb elhelyezkedni bárhol. Sosincs kikötés munkahelyen, hogy kizárólag nőket keresnek a meghirdetett pozíció betöltésére. Ha van mégis kizárólag női munka, akkor az tuti pornó. Ha pedig a külföldi munka kizárólag nőknek szól, akkor kurválkodni kell. A hotelek, irodaházak sosem adnak fel úgy hirdetést, hogy "elsősorban fiatal nőknek". Nem látunk szándékos kirakatlányokat a vendéglátó egységeknél, hogy vonzzák a primitív férfiakat. Szóval nehezebb a nőnek munkát találni. 

2. Iskolai eredmények hendikeppje: a férfiak gyakran használják ki a tanárnők hiúságát, így én is gyakran megtettem. Ha nem kaptam meg a várt jegyeimet egy dolgozatra, akkor egyből ki is használtam őket: kézhez kapva a dolgozatot azonnal rohantam lehúzott blúzzal a tanárnő felé, és a derekamat 90°-al ledöntve a tanárral szemben próbáltunk újabb pontokat keresni a dolgozatom eredményének a kozmetikázásáért. Csak matekból nem sikerült soha, mert annak a tanárnak nem tetszettek a melleim. Valószínűleg nem elég nagyok. A nők ezt nem tehetik meg.

3. Ingyen bulikázni: emlékszünk, hányszor írták a színvonalasabbnál színvonalasabb helyek a buli-közleményeikben, hogy "férfiaknak a belépés ingyenes". A szórakozóhelyek mindig  a kiéhezett nőket akarták ezzel a partyba csábítani, hogy szexi, szűzies és lengén öltözött férfiak várják őket. Ráadásul a férfiak az első italaikat ingyen kapták, de pár helyen megesett, hogy éjfélig vagy akár reggelig ingyenesen ihattak, hogy a nők letámadhassák őket. Métely a nőkkel szemben, hogy ilyen lehetőséget ők sosem kaptak.

4. Politikai kizárás: Nincs női politikus. Jelenleg 196 országból egy országnak sem kiemelt vezetője nő. Sem Németország államfője nem nő, az USA majdnem-elnöke sem nő, a francia választások egyik legnagyobb esélyese sem nő. Tehát kvóta kell! Minden iskolában a nőket és a férfiakat egyenlő létszámban kell elosztani, illetve minden munkahelyen, filmben, zenekarban és pártban. Így igazságos!

5. A baszás szabadsága: a nők, akik nem alakították ki maguk körül a megfelelő körülményeket, hogy bármikor szexuális partnerhez jussanak, azok elég igazságtalannak érzik a helyzetet, hogy a férfiak bármikor szexelhetnek, hiszen elég csak ott lenniük és feküdni. A férfi teste kiszolgáltatott templom és szükség van arra, hogy óvjuk a fiatal férfiak szüzességét a nők megrontásától, mert ők nem jutnak bármikor szexhez. Szomorú. 

6. Jogi egyenlőtlenségek: a nők jogai meg vannak szabva. Szavazati jogaik korlátozva vannak a konzervatív republikanizmust képviselő pártokra, ha valaki mégis másra szavaz, az egy ribanc! Emellett a nők öltözködésének határai törvényben vannak megszabva, a munkához pedig külön engedélyre és kivizsgálásra van szükség, hogy az adott nő valóban alkalmatlan-e a háztartásbeli pozícióra és a Kovács Ákos&Kövér László duett által támogatott gyerekgyártáshoz.  Éljen az elnyomás.

7.Gender-elmélet igazsága: minden nő hatalmas lelki-sérelme, hogy a gender-elméletet nem fogadja el a teljes társadalom. Teljesen logikus, hogy a természetben az evolúció során kialakult nemek között kialakultak a társadalom által további nemek. Megszámlálhatatlan, hogy mennyi társadalmi nem létezik és ez nem elmélet: ez tudomány!

8. Minden nő nevében beszélni nehéz: a feminista, igaz nők felszólalásaik során "minden nő" nevében beszélnek. Ha megemlítik ezt, akkor néhány nő jelzi, hogy "ne már, az én nevembe ne beszéljetek...". Hihetetlen, hogy még mindig vannak nők, akik nem akarnak nemi háborút indítani a férfiak és a visszamaradott, konzervált társadalom ellen!

9. Nem ignorálják az elnyomókat: Érthetetlen, hogy miért nem állítják le azokat a rendezvényeket, ahol olyan emberek is felszólalnak, akik nem támogatják a feminizmust. Puzsér Róbert kerüljön tiltólistára, Gulyás Gergely pedig minden rendezvényt osszon el igazságosan!

10. Tisztán és függetlenül gondolkodó emberek: na ezek a feminácik legnagyobb ellenségei. Ignorálni őket!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megleszel.blog.hu/api/trackback/id/tr5612454805

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása