Megleszel!

Terjeszd a trippert!

Kettősmérce?

2019. október 30. 14:18 - Szememapalyan

Nem egyszer lehet hallani férfiak, de legtöbbször nők részéről is azt, hogy milyen igazságtalan vagy épp igazságos az, hogyha egy srác lefekszik több tucat nővel, akkor az a srác király, ha egy nő lefekszik több tucat sráccal, akkor az a nő egy ribanc. Most ezt vizsgáljuk ki.

Valójában rengeteg példa és mém van a neten, ami ezt bogozza ki, a leghíresebb a jó kulcs+szar lakat. Ennek a lényege, hogy ha egy kulcs kinyit minden lakatot, akkor az egy kurva jó kulcs. Ha egy lakatot minden kulcs kinyit, az egy szar lakat. Ennél egyszerűbb és jobb magyarázat nincs a támadó és védekező princípium leírására, ahol egyértelműen a férfi a támadó, a nő a védekező. Ha ezt a primitívnek látszó példát nézzük, érthető az egész.

A kedvencem mégis az a magyarázat, ami pár évvel ezelőtt popsimessiásnál kint volt Facebookon. Ez azért volt nagyon fontos, mert egy nő írta és végre áttörés jött az "ez nem igazság!!!" féle hiszti helyett. A szöveg nagyjából így szólt: "Sok csaj nyafog, hogyha egy srác sok nővel fekszik le, akkor király, ha egy nő sok sráccal fekszik le, akkor meg ribanc, mert szerintük ez nem igazság. Szerintem pedig éppen az! Mert mi kell ahhoz, hogy nőcsábász legyél? Ahhoz, hogy sok nőt fektess le jól öltözöttnek, eszesnek és igényesnek kell lenned legalább. Hogy sok sráccal lefeküdj, ahhoz pedig csak ott kell lenned. Vannak ronda és igénytelen ribancok, de nincsenek ronda és igénytelen nőcsábászok" 

Azt hiszem ennél tökéletesebb és egyszerűbb magyarázat nincs is azt tekintve, hogy az egész princípiumharc megborult a szexuális forradalommal és az új férfi wannabe feminizmussal. Nem tartom helyesnek, hogy a férfi-princípium területére betörve a nők megbontják a saját természetüket és úgy vadásznak partnerre az éjszakai szórakozóhelyeken, ahogy azt a srácoknak kéne tenniük. De csak nézzetek be egy társkeresőre! Legyen az akár egy Facebook csoport. Egy nő kirakhat bármilyen igénytelen és rossz minőségű képet, lájkok, kommentek és jelölések hadát kapja. Ahhoz, hogy egy férfi ugyanezt elérje, ahhoz vagy nagyon jó kép kell, vagy jól kell kinéznie, vagy egy luxusautó előtt kell pózolnia. És ez nem bagatell, ez sajnos az a valóság, amit a társkereső-csoportokban kémkedve szereztem meg. 

És azt kell mondjam, hogy valóban az értéket az képviseli a nők esetében, ha az eddigi szexuális tapasztalások során nehezen megszerezhetőnek bizonyult. Éppen ezért vonzóbb, ha a lehető legkevesebb partnerrel volt. A kurvából lesz a jó feleség pedig üres frázis. Az Amerikai pitéből kiragadva a nők éppen ezért harmadolják el a szexuális partnerek valódi számát, a férfiak pedig éppen ezért szorozzák fel hárommal. Remélhetőleg ez ritkább eset, mint amennyire én gondolom.

A tripper pedig nincs tekintettel arra, hogy férfi vagy vagy nő!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megleszel.blog.hu/api/trackback/id/tr9515273046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása