Megleszel!

Terjeszd a trippert!

Egyszer öngyilkos akartam lenni... - Migiri vallomása!

2017. július 22. 18:26 - migirimeg

Rengeteg dolog történt az elmúlt időkben. Kispöcs korom kedvenc zenekarának énekese öngyilkos lett. A BKK alkalmazásának gyengeségére rámutató fiút elvitte a TEK. A feministák pedig még mindig megpróbálják felvinni a mosógépet a hatodik emeletre.

Csupa meglepő dolog. Az élet felgyorsult. Nap mint nap fogyaszthatjuk el az embereket és tragédiáikat kedvünkre, hogy aztán 1 hét múlva egy cuki macskás videó keretében örökké elfelejtsük ezeket a történéseket.

Ennek a fogyasztói csúcspontnak van egy menete:

- Mikor belép a cuki macskás videós elterelés, akkor érkeznek az összeesküvő barmok, akik szerint az Illuminatival lepaktált gyógyszerlobbi-, Soros bérenc orvos ölte meg Chester Benningtont. 

- Majd az UltrasInfo egyetemista diákjai éltetik a libsi ellenes székely testvéreiket. Az UltrasInfo értelmiségi adminjai a tananyagot az új "agysejt gyógyszerrel", a szusztával és danabollal magolják és magoltatják be, hogy aztán az 1920 és 1954 közötti eszmerendszereket átadhassák nekünk igazi valójukban. 

- A 444-en Kulcsár Rebeka megjelenít egy újabb cikket, miszerint akinek nem tetszik a fiatal lányok önbizalomhiányának a mennyiségi visszajelzésekkel való pótlása (vagyis a lányok elribancosodása), az szexuálisan frusztrált és egy nőt sem kaphat meg.

- A tömegek megrohamozzák a BKK és a T-Systems Facebook oldalát, hogy kiálljanak egy nagyszerű fiatal srác mellett. Eközben a valójában tömegek ellen fellépő etikus hackerek valódi támadást végeznek a weboldalaik ellen. Ha ez elmúlik és a srác mégis letöltendőt kap, akkor másnap az üzenőfalam már a kicsit sem extravagáns, tengerpartibbnál tengerpartibb, BMW-ébbnél Mercedesebb képekkel lesz teli, hiszen senkit sem érdekel más nyomora.

- Eközben iskolázatlan tiniribancok újabb verziója jelenik meg: a több tízezres, százezres Facebook csoportokban csöcsös képekkel vértezve posztolják ki, hogy érettségi nélkül jó fizető állást keresnek. A faszverő szánalmas csürhe pedig egyből: "jaj, én már fel is vennélek" meg "nálam már nyertes vagy egy állásra!".

- Kasza Tibi posztol egy szponzorált tartalmat.

- Szabó Péter és Oravecz Nóra az értékesítő cégek legjobb barátai maradnak. Tibi Atya tombol.

- Amerikai tinédzserek levideózzák, ahogy egy mozgássérült kiesik a kerekesszékéből, ezen pedig visítva röhögnek. Az ismerőseik lájkolják és kommentelnek, hogy "LOOOL", "LMFAO", "OMFGOD BROOO XDXD". Ez eljut kis hazánkban élő emberek üzenőfalára és mindenki rájön, hogy Putyin mellé kell állnunk.

- Visszatérve a BKK-t meghekkelő fiúhoz:  biztosan egy-két párt már is kegyeibe fogadná őt, támogatná a nyugdíjas évekig is akár. Több ezer lájk = Pár száz új szavazó.

 

Nos valójában ennek az eszmefuttatásnak semmi értelme. Elhinném, hogy nincs, ha nem tudnám az igazat. Pont annyira értelmetlen, mint maga az illogikus és abszurd fogyasztás. Emberek termékké degradálása. Ezek a fentebb szereplő dolgok és esetek változó tényekkel és körülményekkel tárulnak a szemünk elé hétről hétre, megújulva. Az ostobaságba degradáló prolik és a felsőbbrendűségi komplexussal küzdő újhippik paradicsoma ez a korszak. Lépj túl ezen! Hiszen a te véleményed számít! Most pedig adj 1 csillagos értékelést a BKK Facebook oldalára...

A tripper viszont nincs tekintettel holmi éves bérletre!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megleszel.blog.hu/api/trackback/id/tr7012681167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása