Megleszel!

Terjeszd a trippert!

Ezért van annyi ribanc mostanában

2016. október 20. 10:14 - migirimeg

- JustAlmaThings.blog.hu cikke

A legtöbb ember, aki átélte már az elsöprő szerelmet, az tudja milyen, amikor a fellegekben jár. Ugyanezek az emberek azt is tudják, hogy mit jelent, amikor a szeretett személyben óriásit csalódnak, vagy amikor nem méltó módon ér véget a kapcsolat. Hogy mi következik ilyenkor? Gyász, és egy érzelmi kurválkodás.

Teljesen egyértelmű, hogy ha fizikailag bántalmaznak minket, akkor egy ideig félelem lesz bennünk az adott illetőt tekintve. Ugyanez a metódus a lelki fájdalommal is. Ha összetörik az érzéseinket, akkor elkezdünk egy gépies viselkedést. Mintha minden sora előre le lenne gyártva a forgatókönyvnek. Sírunk, kiborulunk, önostorozzuk magunkat, majd gyűlöljük a másikat (persze ez nem igazi gyűlölet), végig vesszük a „Hogy történhetett ez?” „Mi lesz ezután?”, „Mit rontottam el?” kérdéseket.

Aztán rájövünk, hogy ezekre hiába is keressük a válaszokat. Ekkorra egy új szintre emelkedik a bennünk lévő érzelmi faktor. Az űr szintjére, ahol teljes az apátia és nincs semmi, ami érdekelne minket. Ez az a fajta állapot, amit ahhoz lehet hasonlítani, amikor meghalt valaki az életünkben. Teljes légüres tér, de ami ezután következik, az a legalattomosabb és legkeményebb, az érzelmi kurvulás. Amikor elkezdünk korlátokat döntögetni, nem törődve semmivel. Az még egy dolog, hogy ilyenkor számtalan ember az alkoholt és a drogokat választja legújabb szerelmének, de a testét, és ami ennél is fontosabb a lelkét is kiárusítja. Ilyenkor jönnek a meggondolatlan szexek. A hazugságok hálója, a fékezhetetlen bulizások, a játék más emberek érzéseivel.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megleszel.blog.hu/api/trackback/id/tr9611823797

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása