Megleszel!

Terjeszd a trippert!

Tiniribancok - 100 lájkot ér, ha kint van a melled?

2016. június 01. 02:58 - migirimeg

 Üdv pénisztulajdonos társaim! Valahogy nem bírtam ki, hogy ne írjak a témában. Mindannyian naponta szembesülünk a ténnyel, hogy egy kirakott csöcs, vagy egy kitolt picsa a képen tud hozni több száz lájkot. Ezt jelenséget sokféleképp lehetne még leírni: 

lájkvadász, ribanc, netribanc, facebook-celeb, kurva, facekurva, stb.

Nagyon sokat szidtam ezt a jelenséget korábban is, a saját facebook profilomon. Sok-sok lájkot gyűjtöttem össze a ribancok szidásával. Néha talán sikerült értelmesen megfogalmazni, hogy miért b*sszák fel az agyam a lájkvadász netribancok, akik az apjukkal sajnos nincsenek jóban. Most ez nem fog sikerülni. Akik jönnének a "ne ítélkezz", "nem is ismered őket" dumákkal, az olvassék vissza az oldalamon, ott sokszor válaszoltam erre képek formájában. 

Azzal már tisztában is lehetünk, hogy ezek a valamik (netribancok) nagyon veszélyesek. Képesek egy-két villantást azért feldobni a netre, hogy az önbizalomhiányukat kitöltse az, ahogy a sok pancser lájkol és kommentel, hogy ő "mennyire gyönyörű" vagy egyszerűen csak béna hangulatjelekkel és matricákkal kommentel. Az önbizalma az egeket veri, hiszen több százan keresik naponta, természetesen mindenkit leráz, mert "ő az". Ezt látják nála mindennap a barátnői is, akik között egészen biztos van normális nő is. A probléma ezzel csak az, hogy az ő csökött önbizalmukat elnyomja, ha van mellettük egy olyan netribanc, akire naponta száz 13 éves szerencsétlen ír rá és bármilyen szarra lájkok százait kapja. Úgy tűnhet, mintha érdekelne ennyi embert egy ilyen netribanc, ami persze csak ábránd. Ezután, ha a normális lány megpróbálkozik ugyan ezzel, akkor betudhatjuk ezt érvényesülésnek, csak olyan ez, mint a domino. Neki is lesznek normális barátnői, akik annyira érvényesülni akarnak az életben, mint ő, s lám így lesz a netribanc társadalom. 

Egyet azonban elfelejtetek barátaim. A hibásak Ti vagytok! Normális nőket szeretnétek, hűséges lányokat, akiknek a meztelen, félmeztelen képei nem hevernek minden veled egykorú srác elrejtett mappájában a C meghajtón? Gondoljatok bele. Látjátok, hogy az 1765. lájkolók vagytok. Miért csináljátok, hogy kommenteltek aztán ráírtok? Szerinted hanyadik vagy? Tudod mi vagy Te? Egy önbizalomdopping egy netribancnak, aki tökéletesen leszarja az egész világot, akinek tökéletesen megfelel az, hogy a sok gyökér rátapad. Minél kevesebb lájk, annál kevesebb a netribanc. Ha pedig netalántán mégis ilyen netribancot akartok és az álló fasz miatt nem bírjátok ki, hogy ne nyomuljatok rá egy ilyen értéktelen nőre, aki tökéletesen le fog szarni ha keresed, akkor pedig jusson eszetekbe: Ez a lány hajlandó lájkokért mutogatni magát.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megleszel.blog.hu/api/trackback/id/tr818765844

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása