Megleszel!

Terjeszd a trippert!

Egyszer megmutattam a csöcseimet egy ötösért! - Igaz történet Migiri adminról!!!

2017. július 26. 16:55 - migirimeg

Megmutattam, aztán kirúgtak. 

Hogy komolyabban vegyem saját magam gondolatait is, a Facebook csoportok újabb förmedvényébe kellett betekintenem. Itt keveredik egyszerre a Balázs-show feeling és a Viva TV "Szexi vagy nem?" műsorának brutális ocsmánysága. Összegyúrva kapunk valami egészen durvát, ami ezeknek a műsoroknak is sajátossága volt: önmagunk elértékesítése, a lehető legtöbb gátlás nélkül.

Természetesen nem volt nehéz észrevenni a rengeteg balfaszt, akik a ribancos képekkel felszerelt álláskereső posztokra nyáladzottak ezekben a csoportokban. A versenyszellem beindult, a munkanélküli lányokat pedig dilemma elé állította a dolog: "vajon én is jobb állást kapnék és gyorsabban, ha kirakok egy kurvás képet a csoportba?" Megnyugtatlak kedves: igen! Most pedig észrevettem egy újabb gyöngyszemet: a képes albérletkeresés. Ez bevett szokás, most pedig újra kihívás elé állítja az önállósodni kívánó fiatal nőket. A külsőségekkel való lehetőségek kihasználása is degradálódik lehetőségből önértékesítésbe. A kirakatba kirakjuk azt, ami eladó és jó áron van. Már pedig, ami ott van a kirakatban, az eladó... A visszafogottabb posztoknál csupán az arc lesz eladó, de hamarosan érkezik a teljes külső áruba bocsátása, előnyökért cserébe.

A feminácik mantráinak abszurditása ilyenkor vonul fel a fejemben. Meddig lehet nemi elnyomásról és egyenlőtlenségről beszélni akkor, ha a külsővel való visszaélés mindig működik? Felebarátaim! A puncira mindig van kereslet. Nem véletlenül a legősibb szakmának hívják a prostitúciót. Puncit mindig lehet értékesíteni, ez pedig az adott egyén erkölcsi, etikai elvein múlnak. A punci körül lévő dekoráció meghatározza annak eladhatóságát és a dekoratív kinézet már hendikeppel indít egy nőt adott pályáján. Gusztustalanabb helyeken az előléptetés követelményeként kell áruba bocsátani bizonyos testnyílásokat. 

Ezzel pedig eljutunk egy eszmefuttatáshoz: mikor beszélhetünk elnyomásról? Ha egy nőnek le kell szopnia a főnökét, hogy előrébb jusson a karrierjében? Ha egy nő önként leszopja a főnökét, hogy előrébb jusson a karrierjében? Ha egy meleg férfi a főnök, akkor a férfiak ismét előnyben vannak? Ha egy nő a főnök, akkor a jóképű srácok ismét előnyben vannak? Ha egy nő hamarabb megkap egy albérletet, ha meg lehet baszni, akkor az előny? Ha egy kigyúrt srácot hamarabb bevesz lakótársnak egy csaj, akkor az előny?

A probléma pedig ott kezdődik, amikor önmagát teszi kaukciónak valaki. A külsőség és a képernyő megnyerő ereje tovább visz minket oda, ahol az egyenlőtlenségek egyenlően oszlanak el, az igazságtalanság pedig igazságossággá alakul. Csak nem mindenkinél, hanem átlagban...

A tripper viszont nincs tekintettel a külsőségekre!

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megleszel.blog.hu/api/trackback/id/tr8112692403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása