Megleszel!

Terjeszd a trippert!

Néhány jel, hogy barátzónába kerültél - mutatom:

2016. október 19. 11:58 - migirimeg

10 jel, hogy barátzónába kerültél. Miről ismered fel?

  1. "Nem vagyok még kész egy kapcsolatra."
  2. "Olyan rendes vagy, bárcsak találnék egy olyan srácot, amilyen te vagy!"
  3. Elhívod egy valahova és megkérdezi, hogy kik jönnek még...
  4. "Olyan vagy, mint ha a bátyám lennél!"
  5. "Szükségem van rád! Beszélnünk kell" - aztán mesél valami pasis sztorit magáról meg egy balfaszról
  6. Testét nézd, de ne érintsd! Akard, de soha nem kapod meg!
  7. "Annyira szeretlek, nem akarom elrontani a barátságunkat!"
  8. "Olyan jó, hogy meghallgatsz!"
  9. Ha egy darabig nem keresed és ő keres, de csak hogy fenntartsa az érdeklődésedet. (ez talonban tartás)
  10. Cukinak vagy aranyosnak hív. Akkor is, ha nem vagy az. Ilyenkor nem tekint rád férfiként.

Sokan járnak ebben a cipőben, úgyhogy próbáljuk meg a humoros oldalát megfogni.

Barátnő vs. barát - nő
A különbség abban a kis - távolságban keresendő. :)

Sok srác kérdezte a barát zóna kapcsán: "Hogy lehet az, hogy csak barát vagyok neki? Tök jól elvagyunk és erre összejött azzal a seggfejjel..."

Barátzóna

Pedig könnyen lehet, hogy te jeleket is adtál neki, de olyan volt, mintha észre se venné. A rossz hír az, hogy nagyon is észrevette. A nők sokkal ügyesebbek kommunikáció terén, mint a férfiak. A negyedéből érti, amit te még nem is sejtesz. Elég egy kis tónusváltozás a hangodban, egy apró testbeszéd jel, egy összenézés, egy utalás vagy bármi, ami a férfiaknak nem mond semmit. A lényeg, hogy nem akarta meghallani.

Bizony, a "legjobb haverodnak" kényelmes ez a szitu. Te mindig ott vagy neki, egy csomó dolgot megteszel érte, szórakoztatod, megfogod a táskáját vagy rosszabb esetben kifested a körmét, esetleg bútort cipelsz vagy főzöl neki. Egy váll vagy neki, amin sírni lehet, meg panaszkodni. Ez a férfi átverése, egy hosszan elnyújtott hitegetés, aminek során erőforrásokat lehet kifacsarni belőle. Ilyenkor a nő ügyel, hogy bár szóban legyen mindig határozottan távolságtartó, a gesztusai legyenek kétértelműek és bíztatóak. "Olyan jó barátom vagy!" – mondja, jelezve, hogy aznap este sem lesz szex, de úgy sóhajtozik a válladon, hogy alig tudod hova rejteni a merevedésedet. És közben azon agyalsz, hogy ebből mégiscsak lesz valami, csak még egy kis türelemre, kitartásra van szükség.

Szerencsére ez az átverős fajta ritka.

A valódi barátzóna félreértésen, helytelen kommunikáción alapszik

A legtöbb nőnél ez a helyzet abszolút nem tudatos. Lehet, hogy még fiatal, vagy naív a hölgy. A srácokat meg iskolában nem tanítják ilyesmire ezért fogalmuk sincs, hogy hogyan fejezzék ki érzéseiket a nők felé. Ez még középkorú uraknál is teljesen általános. Sőt, az iskola csak rontott a helyzeten, mert teljesen a logikus, lexikális gondolkodást támogatta, míg az érzelmi, kreatív oldal háttérbe szorult.

Barát-zóna: virág és csoki

Mit tesz a teremtés koronája? Példát vesz a tévében látottakról: először csak barátkozik, kedveskedik, aztán reméli, hogy itt is happy-end lesz a vége. A nő meg azt hiszi - mivel a pasi nem mondott semmit erről, hogy valóban barátkozni akar. Ezért is ő mondja ki a "Legyünk csak barátok!" szlogent.

Máskor a férfi az örökké reménykedő szerelmest másolja, akit ugyan kirúgtak, de azért még nem adja fel. Vár. Hátha valami más lesz. A sorozatban is a végén jöttek össze... A nő meg nem szeretné megbántani ezt a kedves embert, ezért belemegy a játékba: mindketten úgy tesznek, mintha nem tudnák, hogy a pasi valójában nem azt akarja, amiben megegyeztek.

A barátzónában rekedt férfit a nő nem látja romantikus lehetőségként. Már "megbeszélték", amit meg kellett. El vannak könyvelve. Ha arra gondol, hogy jó lenne már bepasizni, akkor a zónalakók eleve kiestek.

Hogyan mássz ki belőle?

Sehogy. Ha 14 éves, akkor La Fiesta + töltött cigi a megoldás, ha idősebb akkor ne feledd:

Ha nincs eszméleténél, nem mondja, hogy "maradjunk barátok".

 

Forrás: Becsajozok.hu

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://megleszel.blog.hu/api/trackback/id/tr8111820839

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása